Bedrijfsprofiel

De Groot Luchtkanalen is gevestigd op de Nijverheidslaan in Weesp. Tot juli 2015 een familiebedrijf, in de laatste 35 jaar onder leiding van de heer Wim de Groot. In juli 2015 heeft de heer Kees Aben het bedrijf overgenomen, om op dezelfde voet door te gaan zoals het bedrijf al sinds 1935 opereert. De heer Ron Zwagerman is als directeur verantwoordelijk voor de operationele zaken binnen het bedrijf.
De Groot Luchtkanalen is een open bedrijf met een informele sfeer. Voor het bedrijf werken ca. 20 werknemers in vaste dienst. De lijnen zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Hierdoor kan er zeer flexibel worden gewerkt. De contactgegevens van het kantoorpersoneel vind u op de Team pagina.
Projecten worden uitgevoerd in heel Nederland van € 0,- tot € 500.000,- met behulp van het eigen moderne productieapparaat. Bij referenties vind u een selectie van projecten die De Groot Luchtkanalen de afgelopen periode heeft uitgevoerd.
De Groot Luchtkanalen is sinds 1935 een organisatie waar elke opdrachtgever, groot of klein, in hoge mate gewaardeerd en dienovereenkomstig behandeld wordt. Afspraken nakomen en de gemoedelijke manier van zaken doen staan nog altijd centraal.