Diensten

De Groot luchtkanalen begeleidt uw project van het begin tot het einde.

Calculatie:

Het maken van een offerte ten behoeve van de werkzaamheden aan de hand van een tekening inclusief bestek.

Werken op Schiphol:

De Groot Luchtkanalen heeft de bevoegdheid om op Schiphol zowel voor als achter de douane luchtkanalen te bevestigen en werkzaamheden uit te voeren.

Werkvoorbereiding:

Het bestellen van materialen, regelen van materieel (zoals steigers, kranen, kanaalliften) en inplannen van monteurs.

Afhaalpunt voor luchtkanalen:

De Groot Luchtkanalen heeft een mogelijkheid om standaard product maten (spiralo materiaal en toebehoren van Ø 100 mm t/m Ø 315 mm) direct op te halen.

Projectbegeleiding:

De projectleider is het aanspreekpunt van de klant. Hij meet kanaalsystemen in op de bouw, bewaakt de voortgang van het project en houdt de kosten in de gaten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de aansturing van de monteurs.

Webshop met ronde en rechthoekige luchtkanalen:

De Groot Luchtkanalen heeft een webshop waar u zowel rechthoekige als ronde kanalen kunt bestellen. U kunt bij het rechthoekige kanaalwerk kiezen uit bochten, sprongstukken, rechte kanalen, verlopen en plenumbakken. Deze worden op maat gemaakt naar uw wensen. Daarnaast biedt de webshop een ruim aanbod aan spiralo materiaal, roosters, brandkleppen, flexibele slangen en toebehoren.

Montage:

De monteurs zijn verantwoordelijk voor het bevestigen van de luchtkanalen op het project. Over het algemeen wordt er gewerkt in koppels van twee monteurs. Bij grote projecten wordt er 1 hoofd monteur benoemd die de andere monteurs aanstuurt en het aanspreekpunt is van de projectleider van De Groot Luchtkanalen en de opdrachtgever.

Uitvoeren van lektesten:

De testen worden uitgevoerd om de luchtdichtheid en daarmee de kwaliteit van de luchtsystemen aan te tonen.