Montage

De Groot Luchtkanalen werkt zowel met eigen monteurs als een vast team van onderaannemers. De monteurs krijgen uitleg over het project waar zij verwacht worden. Daarnaast wordt aangegeven of ze het materiaal zelf mee kunnen nemen of dat het materiaal op het werk wordt afgeleverd.
De monteurs van De Groot Luchtkanalen zijn VCA gecertificeerd, omdat veiligheid, milieu en gezondheid belangrijk zijn. Daarnaast is een groot deel van de monteurs in het bezit van een Luka monteurs diploma. Luka wil leden vanaf 2018 verplichten dat tenminste 50% van de monteurs op een project conform de eisen van de Luka gecertificeerd is. De Groot Luchtkanalen voldoet aan deze eis.
Bij grotere projecten is er altijd één monteur die als leidinggevende (hoofdmonteur) wordt aangesteld. Deze stuurt de overige monteurs aan, maar zal bovenal uw aanspreekpunt zijn bij problemen op de bouw. De hoofdmonteur heeft een direct contact met de verantwoordelijke projectleider van De Groot Luchtkanalen, zodat eventuele problemen tijdig kunnen worden opgelost.
De Groot Luchtkanalen verhuurt ook montagepersoneel, indien u extra mankracht nodig heeft op uw project. Hiervoor wordt een vast uurtarief doorberekend en dit wordt per week aan u gefactureerd.
Alle luchtkanalen kunnen ook worden geïsoleerd in de fabriek. Indien gewenst is isoleren op het werk ook mogelijk (diverse isolatiematerialen). Neem contact op voor de mogelijkheden.