Vacature Calculator

Sinds 1935 is De Groot Luchtkanalen gespecialiseerd in het produceren, construeren, assembleren en monteren van luchtkanalen.

Naast het installeren van nieuwe luchtkanalen in de utiliteitsbouw, worden luchtkanalen van De Groot ook toegepast in grote renovatieprojecten. De Groot Luchtkanalen heeft een eigen team van 20 medewerkers. Voor de installatiewerkzaamheden werken wij ook samen met een vaste groep van onderaannemers.

De Groot Luchtkanalen is een innovatieve organisatie met een uitstekende reputatie in de markt, waar het goed werken is.

In verband met de groei van onze orderportefeuille zoeken wij een calculator

Je werkt zelfstandig offertes uit, meestal aan de hand van een bestek en tekeningen van de opdrachtgever. Je hebt contact met opdrachtgevers en zorgt ervoor dat het offerte bestand up-to-date blijft.

Verder werk je samen met de werkvoorbereiders en de projectleiders.

Wat wij van jou verwachten:

Je hebt een technische opleiding en technische werkervaring opgedaan, bij voorkeur in de installatietechniek (MBO+). Je bent pragmatisch en nauwkeurig, hebt ervaring met Word en Excel en kan goed tekening-lezen.

Je bent praktisch, kan tegen een stootje en je vindt het leuk om samen te werken.

Geïnteresseerd in de functie?

We ontvangen graag je CV met motivatie via r.zwagerman@www.degrootluchtkanalen.nl. Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature, dan kun je contact opnemen met Ron Zwagerman op 06-52777333.

Je kunt ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton op de vacature-pagina op onze website.