Vacature Luchtkanalenmonteur

Sinds 1935 is De Groot Luchtkanalen gespecialiseerd in het produceren, construeren, assembleren en monteren van luchtkanalen.

Naast het installeren van nieuwe luchtkanalen in de utiliteitsbouw, worden luchtkanalen van De Groot ook toegepast in grote renovatieprojecten. De Groot Luchtkanalen heeft een eigen team van 20 medewerkers. Voor de installatiewerkzaamheden werken wij ook samen met een vaste groep van onderaannemers.

De Groot Luchtkanalen is een innovatieve organisatie met een uitstekende reputatie in de markt, waar het goed werken is.

In verband met de groei van onze orderportefeuille zoeken wij een luchtkanalenmonteur

Je werkt zelfstandig of met een hulpmonteur. Via tekeningen en instructies van de projectleiding bouw je luchtkanalen-systemen in voornamelijk de  renovatie-utiliteitsbouw.

Wat wij van jou verwachten:

Je hebt een technische opleiding en technische werkervaring opgedaan, bij voorkeur in de installatietechniek . Je hebt kennis van luchtkanaalsystemen en kunt goed tekening-lezen.

Je bent praktisch, kan tegen een stootje en je vindt het leuk om samen te werken.

Geïnteresseerd in de functie?

We ontvangen graag je CV met motivatie via r.zwagerman@www.degrootluchtkanalen.nl. Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature, dan kun je contact opnemen met Ron Zwagerman op 06-52777333.

Je kunt ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton op de vacature-pagina op onze website.